About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching of the great explorer ut of the truth, the master builder of human happiness.
Consultation

Contact Info

  • Rock St 12, Newyork City, USA
  • (526)-236-895-4732
  • villesaksa@gmail.com
  • Week Days: 09.00 to 18.00 Sunday: Closed

Suositukset .


" Olen koko elämäni ajan pystynyt treenaamaan ilman kipuja ja suurempia loukkaantumisia. Syksyllä kuntosalilla treenatessani "onnistuin" saamaan yläselän/ niskan pahasti jumiin. Yritin vaivaa parantaa aluksi levolla. Useaan kertaan yritin jatkaa treenaamista pidemmän lepotauon jälkeen, vain huomatakseni, että sama vaiva jatkui. Treenin jälkeisinä päivinä niskakipu ja sen aiheuttama päänsärky oli niin voimakasta, että jouduin turvatumaan särkylääkkeisiin. Seuraavaksi yritin vaivaa hoitaa käymällä lääkärissä. Lopputulos edelleen sama. Kevyenkin liikunnan jälkeen seuraavat kaksi päivää erittäin kovaa päänsärkyä.

Vaivaa oli jatkunut jo kaksi kuukautta, kun totesin että levolla tai lääkärin määräämällä hoidolla en asiaa saa korjattua. Otin yhteyttä osteopaatti Ville Saksaan. Olin pidemmällä työmatkalla, joten henkilökohtainen tapaaminen ei kohdallani ollut mahdollinen. Etäpalveluiden välityksellä kuvailin ongelmani ja keinot, joilla olin sitä yrittänyt hoitaa. Yllätyin positiivisesti Villen erittäin nopeasta vastauksesta. Muutamien tarkentavien kysymysten jälkeen onnistuimme löytämään todennäköisen kivun aiheuttajan ja sain hyvät ohjeet, miten niskakipua lähdetään seuraavaksi hoitamaan. Seuraavana päivänä tein Villen minulle määrittämän ohjelman. Tuloksena edelleen pientä niskakipua mutta myöhemmin myös valoa tunnelin päässä olotila, kun kipu hellitti ja niskani tuntui paremmalta kuin kuukausiin. Raportoin Villelle treeniohjelman tuloksista päivittäin. Palaute oli aina erittäin kannustavaa.

Parasta oli, että kuntoutusohjelmaa tehtiin yhdessä. Ville kuunteli minua ja sen jälkeen selitti hyvin maallikkotermein, mistä vaiva todennäköisesti johtuu ja miten se saadaan hoidettua. Lopputuloksena ymmärsin itse mikä on kuntoutusohjelman liikkeiden tarkoitus, joka puolestaan piti motivaation korkealla sitä suorittaessani. Noin viikon jälkeen tunsin oloni niin hyväksi, että pystyin palaamaan normaaliin kuntosaliharjoitteluun. Villeltä saamieni ohjeiden mukaisesti jatkan kerran viikossa niskan seudulle keskittyvää treeniohjelmaa. Pystyn taas nauttimaan kuntoilusta samalla tavalla kuin ennen niskakipuja.

Suosittelen varauksettomasti osteopaatti Ville Saksaa. Ystävällinen, motivoiva, alansa ammattilainen. "
Upseeri, 30 V.
" Ville kohtasi minut asiakkaana kokonaisvaltaisesti. Hän kuunteli tarkalla korvalla ja antoi aikaa kertoa ongelmastani. Ville löysi oireiden perusteella syyn kivulle ja sitä hoitamalla vyyhti alkoi aueta. Villeltä sain myös hyvät kuntoutusohjeet kotiin vietäväksi, jotta kipu pysyisi poissa. Suosittelen lämpimästi Villen vastaanottoa kaikille! "
Hoitaja, 36 V.
” Olen tosi iloinen että parin vuoden kipu(mysteeri) nyt kutakuinkin poissa, ja erikoisen tyytyväinen olen että tulin osteopaatille enkä mennyt terveyskeskukseen, josta olisin vaan saanut kipulääkereseptin kouraani luultavasti. Joten kiitos Ville! ”
Nainen, 60 V.
" Suosittelen lämpimästi valmennusta kaikille. Minua oli vaivannut jo pitkään selittämätön kipu olkapäässä/-varressa, johon fysioterapeutti oli suositellut kotiharjoitteita. Ne auttoivatkin, mutta eivät kuitenkaan tarpeeksi, tapaamisia oli kuukauden välein.

Ensitapaamisella tehtiin tilanteen yleiskartoitus, kysyttiin taustatietoja ja kerättiin mm.tietoja, millaisista harjoitteista tykkään ja millaisia mahdollisuuksia minulla on kuntouttaa kättäni (aika, välineet). Projektin luonne, kulku ja tavoitteet selitettiin hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti. Ville näytti ohjaussession aikana liikkeitä ja heti session jälkeen sain kirjalliset ohjeet sähköpostiin. Ratkaisevan tärkeä oli Villen ohjeistus, että kipukynnystä tulee pikkuhiljaa ylittää, "lisätä volyymiä" harjoitteisiin. Minua kehoitettiin myös heti olemaan yhteydessä Whatsapissa, jos tuli jotain kysyttävää. Seuraavan ohjaussession aikana kävimme läpi kuulumiset ja tarvittaessa sain uusia harjoitteita, koska keho tottuu samantyyppisiin tehtäviin tietyn ajan kuluttua.

Loppuyhteenvedossa sain vielä päivitetyn version harjoitteista. Projektin aikana tilanteeni koheni huomattavasti. Ohjausta oli saatavilla tarpeeksi ja tarpeen mukaan. Villen asenne ohjaajana oli aivan huikea, luottamussuhde syntyi heti, ja ja tiesin, että voin halutessani välittömästi kysellä whatsapissa lisätietoja tai täsmennystä. Minulta myös tiedusteltiin, miten voin ja onko kaikki kunnossa.

Parasta oli, ettei kotoa tarvinnut lähteä mihinkään erikseen paikan päälle. Etäyhteys toimi hyvin. Asiantuntemus oli erittäin hyvää. koin, että häntä todella kiinnosti vointini ja edistymiseni. Harjoitteissa otettiin huomioon saatavillani olleet välineet. Sessioiden aikana asiat tulivat selväksi ja ville tarkasti huolellisesti, että teen liikkeet oikein. Vastuu tekemisistäni oli itselläni, mutta apua ja ohjausta oli saatavilla sekä aikataulutetusti että tarpeen mukaan. Yhteydet toimivat hyvin.

Olen kiitollinen mahdollisuudesta osallistua hankkeeseen. Kipu ei ole hävinnyt kokonaan, mutta elämänlaatuni on parantunut erittäin paljon, arjen tekemiset on ihan eri tasolla kuin projektin alussa. Erinomainen asenne, osaaminen, avuliaisuus, kekseliäisyys ja asiakkaan kuunteleminen olivat vertaansa vailla. Kiitos. "
Toimistotyöläinen, 40 V.
" Ammattitaitoinen ja asiallinen vaivan selvittäminen. Harjoitteet sopivan kuormittavia ja räätälöity tarpeen mukaan. Positiivinen kannustus ja yhteyden pito 10+ ja mikä parasta olkapäävaivani helpottui! Suosittelen! "
Yrittäjä, 41 V.
" Olen ahkera kuntosalilla kävijä, mutta ennen Villen väliintuloa treeneistäni puuttui suunnitelmallisuus ja kehityksen tavoittelu. Villen avulla olen saanut treeneihini uutta puhtia ja tehoa, joka näkyy peilin lisäksi selkeänä voimatasojen ja hyvän olon tunteen kasvuna.

Villen avulla sain myös apua alaselän vaivoihini. Lienen se tyypillisin alaselkävaivainen, sillä istuessani työni puolesta paljon alaselkäni menee herkästi jumiin. Selostettuani ongelmani Villelle, hän laati minulle selkeät ohjeet siitä, kuinka voisin itse kontrolloida alaselän vaivojani sen sijaan, että hakisin jatkuvasti lyhytkestoista lievitystä eri asiantuntijoilta. Villen vinkit ja ohjeet ovat toimineet suunnitelmien mukaan, ja olen erittäin tyytyväinen sekä olooni että Villen ammattitaitoon. "
Juristi, 29 V.
" Sain vaivakseni polveen tapaturmasta pienen nivelkierukan repeämän ja siinä yhteydessä todettiin myös nivelrikkoa. Lääkärit eivät löytäneet oikein apua tilanteeseen ja kiputilanteet vaihtelivat. Ville teki minulle kaksi jalkojen vahvistamisen harjoitusohjelmaa, joista jälkimmäinen yhdessä sopivan muun liikunnan ja lisäravinteiden kanssa toi avun. Sain jalkani juoksukuntoon ja se on nyt täysin oireeton. Olen hyvin kiitollinen osteopaatti Ville Saksalta saamastani hoidosta ja avusta. ”
Mies, 63 v