About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching of the great explorer ut of the truth, the master builder of human happiness.
Consultation

Contact Info

  • Rock St 12, Newyork City, USA
  • (526)-236-895-4732
  • villesaksa@gmail.com
  • Week Days: 09.00 to 18.00 Sunday: Closed

Osteopatia .

Osteopaatti Helsinki


Tervetuloa osteopatiaan! Tarjoan laaja-alaista apua niin akuutteihin kuin pitkäänkin kestäneisiin tuki- ja liikuntaelimistön kipuihin, ongelmiin sekä niiden ennaltaehkäisyyn. Yleisiä syitä vastaanotolle tulemiseen ovat mm:

- Lihas- ja nivelkivut
- Hermo-oireet
- Liikerajoitukset
- Urheilu- ja rasitusvammat
- Työperäiset vaivat
- Jännityspäänsärky, stressi

Osteopaattinen hoito koostuu turvallisista ja tehokkaista mobilisaatio, manipulaatio ja pehmytkudostekniikoista. Vastaanotolta saat myös tilanteeseesi sopivia vahvistavia tai rentouttavia harjoitteita, liikuntaneuvoja, tietoa sekä muita keinoja tukemaan mahdollisimman nopeaa kuntoutumista.

Varaa sinulle sopiva aika:

FYSIOS SELKÄCENTER KAMPPI

FYSIOS FTK TÖÖLÖ

OSTEOPATIA ARABIANRANTA

Usein kysyttyä

Osteopaatti .

Osteopaatti on tuki- ja liikuntaelimistön toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen asiantuntija. Osteopaatti on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Muista varmistaa, että löydät osteopaattisi Valviran Julkiterhikki-rekisteristä.

Koulutus .

Osteopaatiksi voi opiskella Metropolian ammattikorkeakoulussa. Koulutus kestää neljä vuotta ja on vaativaa täysipäiväistä opiskelua. Koulutettu osteopaatti on turvallinen ja tehokas terveydenhoidon ammattilainen.

Milloin .

Osteopatiasta saat apua erilaisiin tuki- ja liikuntaelimistön kipuihin ja ongelmiin. Yleisiä syitä vastaanotolle tulemiseen ovat mm. Alaselän kipu, hermo-oireet, niska- ja hartiaseudun kivut, ala- ja yläraajan ongelmat, urheilu- sekä rasitusvammat että työperäiset vaivat.

Missä .

Osteopaatti Helsinki – Kamppi, Töölö ja Arabianranta. Tervetuloa vastaanotolleni Fysios Selkäsenter Kamppiin, Fysios FTK Töölöön tai Osteopatia Arabianrantaan. Toimipisteiden tarkemmat sijainnit ja linkit nettiajanvarauksiin löydät yhteystiedot-sivulta.

Vastaanotolla .

Voit ottaa vastaanotolle mukaan mahdolliset ongelmaasi koskevat lääkärilausunnot sekä MRI- ja röntgenkuvat. Halutessasi selitän selkokielellä niiden sisällön ja merkityksen suhteessa ongelmaasi. Vastaanotolla ei ole pakollista riisuuntua, vaan hoito voidaan tehdä myös vaatteiden läpi.

Manuaaliterapia .

Manuaalinen eli käsin tehtävä hoito (sekä tutkiminen) korostuvat osteopatiassa. Käsittelyhoidoissa yhdistellään erilaisia mobilisaatio, manipulaatio sekä pehmytkudostekniikoita. Koulutetun osteopaatin antama käsittelyhoito on turvallista ja tehokasta.

Itsehoito .

Itsehoito on omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimista. Se voi olla vaivan aktiivista hoitamista tai ennaltaehkäisyä. Annan mielelläni tilanteeseesi sopivia vahvistavia tai rentouttavia harjoitteita, liikuntaneuvoja, tietoa sekä muita keinoja tukemaan mahdollisimman nopeaa toipumista.

Käyntikerrat .

Käyntien määrä on vaikea määritellä etukäteen. Joskus yksi käynti on riittävästi, mutta toisinaan on tarvetta seurantakäynneille. Arvosta aikaasi ja tavoitteenani on aina, että tilanteesi saataisiin mahdollisimman nopeasti hallintaan.

Kysymys mielessä?

Tarkastetaan tilanne yhdessä