About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching of the great explorer ut of the truth, the master builder of human happiness.
Consultation

Contact Info

 • Rock St 12, Newyork City, USA
 • (526)-236-895-4732
 • villesaksa@gmail.com
 • Week Days: 09.00 to 18.00 Sunday: Closed

FAQ .

Usein kysyttyä .

Tältä sivulta löydät tarvittavaa lisätietoa ennen vastaanotolle saapumista.

Navigointi .

 • Mikä ihmeen osteopaatti?

  Osteopaatti on tuki- ja liikuntaelimistön toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen asiantuntija. Osteopaatti on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. 

  Osteopaatiksi olen valmistunut Metropolian Ammattikorkeakoulusta. Koulutus kestää neljä vuotta, ja on vaativaa täyspäiväistä opiskelua. 

  Muista varmistaa, että löydät osteopaattisi Valviran Julkiterhikki-rekisteristä.

 • Mihin vaivoihin ostepatia auttaa?

  Osteopatiasta saat apua erilaisiin tuki- ja liikuntaelimistön kipuhin ja ongelmiin. Yleisiä syitä vastaanotolle tulemiseen ovat mm. Alaselän kipu, hermo-oireet, niska- ja hartiaseudun kivut, ala- ja yläraajan ongelmat, urheilu- sekä rasitusvammat että työperäiset vaivat.

  Pystyn auttamaan sinua niin akuuteissa kuin pitkääkin jatkuneissa kiputiloissa. Mikäli oma osaamiseni ei riitä, niin ohjaan sinut eteenpäin oikealle taholle. 

 • Otanko lääkärilausunnot mukaan?
  Ota ihmeessä. Voimme käydä yhdessä vaivaasi tai sairauteesi liittyvien lääkäri-, röntgen- tai MRI-lausuntojen sisältöä läpi.
 • Mitä puen päälle? Pitääkö vastaanotolla riisuuntua?
  Yleensä päällysvaatteiden keventäminen on eduksi muun muassa vaiva-alueen tutkimisen ja käsittelyhoidon kannalta. Voit ottaa myös mukaan esimerkiksi shortsit tai muuta kevyttä vaatetusta jos näin haluat. Alusvaatteisilleen riisuuntuminen ei kuitenkaan ole missään nimessä pakollista, eikä siihen painosteta. Tervetuloa hoitoon, missä sinun rajojasi kunnioitetaan.
 • Onko hoito kivuliasta?
  Ei. Manuaalinen hoitaminen saa kyllä tuntua, mutta epämiellyttävän kivuliasta sen ei tulisi olla. Käsittelyssä käytetyt tekniikat sekä voimakkuus valitaan aina sinua kuunnellen. Tämä on yksi syy, miksi osteopaattinen käsittely on hyvin siedettyä ja koetaan usein todella miellyttäväksi. Käsittelyssä käytetyt metodit ja tekniikat eivät ole itseisarvo. Lopputulos ratkaisee.
 • Miten pääsen paikalle?
  Vastaanotto sijaitsee osoitteessa Hämeentie 155 C 6krs. Sisäänkäynti löytyy Hämeentie puolelta. Jos saavut julkisilla, niin bussit 71, 55, 506 pysähtyvät aivan rakennuksen viereen. Raitiolinjoista 6:n ja 8:n päätepysäkki on myöskin suhteellisen lähellä. Lahdenväylältä, Koskelan varikon bussipysäkiltä, pääsee myöskin melko vaivattomasti vastaanotolle. Autoilijoille on suhteellisen hyvin parkkitilaa rakennuksen ympärillä ja lähimaastossa.